کارتن سازی و واقعیت در صنعت بسته بندی

در دنیای امروز وقتی می خواهیم در مورد موضوعات مختلف تحقیق و بررسی کنیم با اطلاعات ضد و نقیض بسیاری روبرو می شویم. کافی است در گوگل یک جستجوی ساده انجام دهیم تا با انبوهی از اطلاعات متناقض درباره مباحث و موضوعات بسیار مهم مواجه شویم.

در حال حاضر مضامین متعددی در دنیای بسته بندی و مکالمات مطرح شده در این زمینه وجود دارد. حتی در این صنعت هم بحث های بسیاری صورت می گیرد و در مورد موضوعات مختلف اطلاعات اشتباه و نادرستی رد و بدل می شود. این تناقض گویی ها روی مصرف کننده، توزیع کننده، تولیدکننده و تمامی افراد دخیل در زنجیره تأمین بسته بندی تأثیر می گذارد. در ادامه قصد داریم تا در خصوص موضوعات داغ صنعت بسته بندی اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم تا تفاوت میان واقعیت و افسانه را درک کنید. با ما همراه باشید.

افسانه: شرکت ها می توانند از لیبل «ارگانیک» به عنوان یک ابزار بازاریابی بر روی بسته بندی محصولاتشان بهره بگیرند حتی اگر محصولاتشان ارگانیک نباشند.

این روزها مصرف کنندگان بیشتر از هر زمان دیگری به ترکیبات به کار رفته در مواد غذایی شان اهمیت می‌دهند. از آنجایی که گزینه های بسیاری در فروشگاه ها عرضه می شوند، می توانیم در تصمیم گیری‌های خود انعطاف پذیری بیشتری داشته باشیم و محصولی را انتخاب کنیم که خودمان صلاح می‌دانیم. وقتی پای ارگانیک بودن موادغذایی به میان است، مشتریان از شما توقع دارند با آن ها صادق باشید و شفاف سازی کنید. اگر تولیدکنندگان بخواهند بر روی بسته بندی محصولات خود از لیبل «ارگانیک» استفاده کنند، می‌بایست محصولات خود را مطابق با قوانین و استانداردهای سخت گیرانه ای تولید کنند. این استانداردها شامل مراحل فرآوری محصولات غذایی و ترکیبات و مواد به کار رفته در آن ها می شود.

تنها در صورتی می توان از لیبل «ارگانیک» استفاده کرد که تمام مواد به کار رفته در محصولات کاملاً ارگانیک باشند در غیر این صورت چنین مجوزی صادر نمی شود.

واقعیت: بهینه سازی وزن حجمی به کاهش هزینه های حمل و نقل کمک می‌کند.

برای کسب و کارهایی که روزانه حجم انبوهی از کالاهای خود را به نقاط دور و نزدیک ارسال می‌کنند، وزن حجمی موضوع تازه و جدیدی نیست. با توجه به این که وزن حجمی می‌تواند تأثیر بسزایی در هزینه های یک شرکت داشته باشد، شرکت ها می‌بایست مراقب نسبت وزن به حجم مرسولات خود را باشند تا هزینه هایشان سر به فلک نکشد.

وقتی با یک شرکت بسته بندی معتبر همچون تاپ پک سر و کار دارید، می‌توانید از تجربیات ما برای کاهش هزینه های حمل و نقل خود بهره بگیرید. تجزیه و تحلیل کردن نحوه بسته بندی محصولات و ارزیابی هزینه های حمل و نقل به شما کمک می کند تا بفهمید در چه بخش هایی پول هایتان را هدر می‌دهید. متخصصین ما به شما کمک می‌کنند تا یک رویکرد کاملاً اختصاصی برای بسته بندی محصولات خود در پیش گرفته و بهترین و مناسب ترین جعبه را انتخاب کنید. به علاوه شما می‌توانید جعبه ها و بسته بندی هایتان را متناسب با سایز و ابعاد محصولات خود به شکلی کاملاً اختصاصی طراحی و تولید کنید تا با کاهش دادن وزن حجمی مرسولات خود در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.

افسانه: تولید کارتن و مقوا برای محیط زیست مضر است چون در این فرآیند مقدار قابل توجهی آب مصرف می شود.

گفته می شود محصولات مقوایی تأثیر نامطلوبی بر روی محیط زیست می گذارند و همین امر به بدنام شدن این محصولات انجامیده است. بسیاری از اطلاعاتی که در تأیید این موضوع مطرح می شوند نادرست، تحریف شده یا مغرضانه هستند. یکی از باورهای رایج این است که برای تولید مقوا مقدار قابل توجهی آب مورد استفاده قرار می گیرد و این مسئله تأثیرات مخربی روی محیط زیست خواهد داشت. درست است که آب یکی از عناصر مهم و ضروری در تولید مقوا به شمار می رود اما کارخانه های تولید مقوا بازدهی و راندمان خود را در مدیریت میزان آب مصرف شده در فرآیند تولید مقوا افزایش داده اند. در واقع ۹۲ درصد از آبی که در تهیه مقوا مصرف می شود، دوباره به محیط زیست برمی گردد.

در صنعت بسته بندی حفظ و مدیریت کردن بهینه منابع اهمیتی حیاتی دارد بنابراین فعالین این عرصه همواره بر روی بخش R&D (تحقیق و توسعه) سرمایه گذاری می کنند تا روش های تولید خود را ارتقا داده و میزان هدررفت منابع خود را کاهش دهند. از آنجایی که کیفیت آب در کارخانه های تولید کاغذ و مقوا بهینه سازی می شود، آب خارج شده از این کارخانه ها تمیزتر از آب وارد شده به آن ها است.

کارتن سازی

کارتن سازی

واقعیت: ربات های همکار بازدهی و راندمان فرآیندهای تولید را افزایش می دهند.

در چند دهه اخیر اتوماسیون به افزایش حداکثری سرعت تولید و ساخت محصولات کمک کرده است. این دستگاه ها و تجهیزات باعث شده اند تولید در سرعتی فراتر از حدتصور ما انجام شود. کارخانه هایی با ظرفیت کوچک یا متوسط نمی توانند خط تولید خود را به طور کامل اتوماتیک کنند اما ربات های همکار یک گزینه فوق العاده برای اتوماسیون خطوط تولید آن ها محسوب می شود.
این ربات ها می توانند زمان بسته بندی و ارسال محصولات را کاهش داده، راندمان و بازدهی را افزایش دهند و امنیت را در محیط کار بیشتر کنند. به عنوان مثال می توان از ربات های همکار در بخش بسته بندی و پر کردن پالت ها بهره گرفت. این ربات ها در فرآیندهای سبک و سنگین کاربرد دارند. به علاوه می توانند بی آن که برای انسان ها خطری داشته باشند در کنار آن ها کار کنند یا این که می توان ربات ها را به تنهایی به کار بست.

کارتن میوه / کارتن سازی / کارتن مواد غذایی / کارتن خشکبار / کارتن صنایع

ارسال دیدگاه